Hotel Azul Kranj

Hotel Azul je nov, moderno opremljen hotel v neposredni bližini letališča Jožeta Pučnika Ljubljana. Nahaja se na obrobju mesta Kranj, v novem, hitro rastočem poslovno- trgovskem centru. S treh strani je obdan  s travniki in polji, ki se raztezajo v bližnji gozd. Z zahoda proti vzhodu je lep razgled na pogorje Kamniško-Savinjskih Alp. V bližini je urejeno  zimsko športno središče RTC Krvavec, ki ponuja možnost raznovrstne celoletne športne aktivnosti in rekreacije. V okolici hotela je v toplejših mesecih na voljo veliko možnosti za razne aktivnosti, kot so pohodništvo, planinarjenje, kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo, golf in druge dejavnosti povezane z naravo.

V hotelu Azul je gostom na voljo več konferenčnih in seminarskih prostorov, zato je idealni kraj za poslovna srečanja. Lega hotela omogoča odlično cestno povezavo z glavnim mestom Ljubljano, ki je od hotela oddaljena le 15 minut vožnje.

Opremljenost:

- 25 stilsko opremljenih in klimatiziranih sob 
- 4 dvorane (do 50 oseb), 2 dvorani (do 100-120 oseb), tehnično opremljene:

     odlične za seminarje, konference, predavanja ter 1 pisarna za sestanke

- Kavarna

- Brezžična Wi-Fi internetna povezava po celem hotelu (tudi sobah in dvoranh) 
- vadbena dvorana (eliptični trenažer, tekaška steza) in miza za namizni tenis

- video nadzorovana podzemna garaža


Načrtujete srečanje?

Za več informacij o hotelu Azul, seminarskih dvoranah ali načrtovanju dogodka, nas lahko pokličite na telefon 08 2000 300 ali pošljite elektronsko pošto: [email protected]

example2 example2 example2 example2 example2 example2 example2 example2 example2 example2 example2

Slovenian
HOTEL AWARDS
Best 3 star
Kranj


Hotel 
Azul
Hotel Azul